ON-LINE КАТЕДРА

сектори :

 
књиге:
 

У ФОКУСУ

НА - internet.org.rs

НА - internet.co.rs 

Велики потенцијал дигиталне имовине

Е ТЕАТАР

Интернет пријатељи

 

EDU блог

Пратите нас


get('twitter')) == 1) { ?>

МИСИЈА и ВИЗИЈА

Интернет клуб позива да са њим овладате широким спектром знања и то директним (on line) Интернет учењем.

Шта је директно (on line) Интернет учење?

Образовање путем рачунара, подразумева коришћење интернет ресурса преко веб – претраживача. Ми вам омогућавамо савремене образовне софтвере, видео или аудио фајлове за учење. 

Када изаберете тему видећете листу наслова коју могу бити доступни као е-форум, Вебинари, курсеви, или снимљених вебкастова.
Кликом на наслов ће те стићи до детаља, као што су датум, време, инструктор и цена.

Ново (on line) Интернет учење се стално развија.

Ако имате питања око (on line) Интернет учења слободно питајте и пријавите се на наш билтен на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

МИСИЈА ИНТЕРНЕТ КЛУБА - 

ИНТЕРНЕТ КЛУБ    је асоцијација Интернет стваралаца оснивана да повезује креазивне и пословне интересе везане за заједнички и успешнији наступ на глобалној рачунарској мрежи.а. Данас, она повезије и обједињује интернет ауторе и равноправно учествује у професионалним активностима у окружењу, делује као форум за слободну размену искустава и креативних идеја, подстиче, едукује и пружа саветодавне услуге  члановима. Пропагирајући сарадњу, међусобно уважавање и партнерске односе са окружењем,Ингтернет клуб  те вредности шири и на глобалној мрежи.

 

ВИЗИЈА

 

 - Примена нajвиших познатих стaндaрдa наступа на Интернету.

- Имплементација нових интернет технологија у живот свог окрућжења али тако да oбeзбeђуje oдрживи рaзвoj, трajнoст, сигурнoст, eкoнoмичнoст и eфикaснoст рeсурсa;